Alla inlägg under december 2008

Av Ingalill - 19 december 2008 17:20

En riktig långpromenad i regn o lera. Anja tycker det är jätte kul att springa o klafsa i pölarna. Tränade lydnad på golfbanan idag. Platsläggningen funkar otroligt nog bra nu men stanna stå är ett stort? Jag säger stanna stå kvar och hon sätter sig o tittar på mej som om hon inte fattar något alls. Efter åtskilliga försök o lite lek i mellan åt funkar det EN gång.

Har varit o tvättat en matta hos Ingela i Märsta. Denna matta används 2 veckor varje år i köket till jul. Sen har katterna spytt ner den på bägge sidor och den hamnar i tvättkorgen igen. Fattar inte varför alla katter måste spy på den enda mattan som finns? Någon som vet varför?

Förövrigt gjorde jag ett tappert försök att handla på Coop Forum. Jag och en massa pensionärer som betedde sig som om det var sista dagen att handla på före jul och dom aldrig varit i en stormarknad tidigare. Ska göra ett nytt försök på måndag morgon klockan 8 när dom öppnar.

ANNONS
Av Ingalill - 18 december 2008 22:00

Så var det då dags igen för den stora julklappsletardagen. Start 09,00. I år åkte vi till Skärholmen som är ett fint innecentrum. Många affärer, god mat, flera fika möjligheter och frächa toaletter. I 5 timmar jagade vi runt och hittade väl iallafall endel av det vi tänkt oss och endel som vi inte alls hade planerat.

Framåt eftermiddagen tog vi oss så in till Stockholms centrum. In med alla kassar i en förvaringsbox på centralen (varför har vi inte gjort så förut?)

Fria o lediga gav vi oss iväg till Gallerian. Inte köpte vi något där inte men varsitt glas vin fick vi. Så vidare till bla pocketshop och Åhlens.. Dagen avslutade med middag på Jensens Böhouse.Hemma 21.30 . Familjen och framförallt våra respektive är lika förundrade varje år hur vi kan gå och shoppa så länge? Inga problem tänk när vi var i Kista centrum i 7 timmar!!!

Nu återstår bara några kompletteringar och sen är det klart med julklapparna för i år. Ser redan fram emot nästa års shopping.

ANNONS
Av Ingalill - 17 december 2008 12:43

Fy vad less jag är på detta väder. Regn, blåst, lera, mörker ja listan kan göras lång. Detta kan till o med få mej att längta efter snö.

I dag har jag och en jobbar kompis varit på sista callanetics passet före jul, skönt att få sträcka ut alla muskler ordentligt. Snart väntar ju en massa god mat, godis och soffmysande under flera dagar.

Anja sitter här o tittar på mej. Hon tycker nog att  jag ska sluta skriva så vi kan gå ut en stund. Hon bryr sig inte så mycket om vad det är för väder det enda hon ogillar är att torka tassarna när hon kommer in.

Det var vackert i skogen när snön kom för ett par veckor sedan.

Av Ingalill - 16 december 2008 20:52

Ja så har vi då letat julklappar i två dagar men resultatet är ganska klent. I den här takten blir vi inte klara till nästa jul. Nej skärpning, på torsdag gäller det. Då SKA allt handlande vara klart.

På eftermiddagen hann Anja och jag med en promenad på golfbanan med Viggo och hans matte. Vad skönt det är när golfspelarna har fått ge sig för vädrets makter och det är fritt  fram för hundarna att springa omkring så det viftar i öronen. Lite sork letande hann dom också med.

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se