Alla inlägg under februari 2009

Av Ingalill - 10 februari 2009 21:30

I dag hade vi sällskap på promenaden av en fd arbetskamrat til mej och hennes hund Snobben. Jätte kul tyckte både Anja och jag och hon skötte sig exemplariskt hela vägen. Vi gick runt sjön och det var MYCKET IS  OCH HALKA. Eftermiddagen har gått åt till att leta efter presentkortet jag fick i somras på Axelssons SPA, jag kan inte hitta det men det måste bara vara någonstans. Tänkte jag skulle unna mig lite ansiktsbehandling och massage någon dag. På jobbet har vi nu gått med i Tappa.se:s stegtävling gå till Berlin, så nu gäller det att inte glömma stegräknaren när man går upp på morgonen. I går 12815 steg och idag 15 963 steg ganska skapligt tycker jag. Hade en stegräknare ett tag i höstas och enligt den kom jag fram till Berlin på mindre än 4 veckor, måste slå det nu.


Av Ingalill - 7 februari 2009 14:52

I går var det årsmöte på Kommunals avd 80 Karolinska Solna. Efter ett möte som var som det brukar men med inslag av ett mycket intressant  föredrag av Vanja Lundby Wedin  gick vi vidare och åt en god middag på krogen Två grabbar kök och källare. Ett litet mysigt ställe på Kammakargatan som jag inte kände till men som rekommenderas varmt.

I dag har jag åter varit och tittat på färger till sovrummet, det är inte lätt, har bestämt att det ska bli en vinröd fondvägg men vad mer? Köpt en färg burk till så snart blir jag ruinerad på prov burkar varför måste minsta mängd färg vara ½ liter? En långpromenad nu på eftermiddagen i skogen. Anja och jag träffade en liten mysig svart pudelhanne och två boxrar att leka med ett tag. Laddar nu med bra bok och lördagsgodispåse innan jag ska jobba två nätter.Hoppas det snart blir bättre väder i går snöade det i dag +3 och dimma.

Av Ingalill - 3 februari 2009 16:42

Hänger väl på detta med mapp sex och bild sex ur den. Föreställer mitt "vinterlandskap" från julen 2006. Vi har ett stort akvarium som stått utan fiskar i flera år tillslut tröttnade jag på denna fula möbel och tänkte att till jul kan man kanske göra något av den. Har med tiden blivit mer avancerat och i julas fanns där även stjärnhimmel. Hoppas bara att det snart flyttar in fiskar i burken istället annars är frågan den om det inte åker ut.Ni som inte redan lagt upp bild 6 ur mapp 6 gör det kul att se vad som kommer fram, både gammalt och nytt.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Vad är klockan

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards