Alla inlägg under april 2009

Av Ingalill - 6 april 2009 18:12

I dag var pappa lite piggare. hade ätit lite och orkade sitta upp i sängen.

Men undrar om han fixar det utan syrgas,,, i morgon ska dom prova och se hur det går men dom har lovat att inte skicka hem honom förens nästa vecka. tror jag det.

Jag har varit på Ikea och köpt kartonger att ha saker i i garderoben nu ska det bli ordning och inte en massa slängt på golvet i högar. En röd matta blev det också men vilka fula taklampor dom har  hittar ingen jag vill ha.

Nu har M lagat middag, pasta och kyckling blir det dock inte Kronfågelns kyckling.

Av Ingalill - 3 april 2009 17:53

I natt som var mådde pappa inget bra. Hant inte upp till toaletten i tid med vad det innebär, har nog aldrig hänt tidigare. Han hade jättesvårt att andas och dom har höjt syrgasen ändå mera. I dag orkade han inte äta så mycket bara några skedar och det var strömming som han tycker så mycket om så i natt skall han få dropp. Och så pratar dom om att skicka hem honom i nästa vecka, tror och hoppas jag inte på. Börjar kännas riktigt jobbbigt. Mamma dog ju för 6 år sedan den här tiden på året och det är många tankar och funderingar som kommer. Hoppas han klarar sig ett tag till.

Nu ska jag jobba två nätter, hoppas det fina vädret håller i sig tills jag vakar av på söndag.

En bild på Enskededalen som det såg ut förr och en bild på sjukhuset som bla ligger där nu.

  

Av Ingalill - 2 april 2009 20:53

Våren är definitivt här nu, blåsipporna håller på att slå ut och myggorna har vaknat eller säger man kläckts? I alla fall så finns det mygg och det är väl ett bevis på att det är VÅR!

Pappa min har nu hamnat på en akut geriatrik avdelning på Dalens sjukhus där han får stanna ca en vecka för att de ska se hur han klarar sig. Det stora problemet är att han troligen kommer att behöva syrgas när han kommer hem och hur det ska gå med slangar mm vill jag inte ens tänka på.

Anja och jag har kommit in på en viltspårskurs i Järna som avslutas med anlagsprov, problemet är bara att den är kristihimmelfärdshelgen och då ska Micke ta sin segelflygs lektion som han fick i 50 års present och det vill jag ju inte missa så troligen får kursen bli vid nästa tillfälle. Det är så typiskt att det alltid ska krocka när man ska göra något roligt. Nu kommer helgen igen och jag ska jobba två nätter sen är jag faktist ledig flera helger på raken.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Vad är klockan

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards