Senaste inläggen

Av Ingalill - 4 maj 2009 15:36

Fikat med Gunilla halva dagen jätte kul o se nån annan än familjen.Fick såå fina blommor av henne.

Halvlång promenad på eftermiddan tog vi i skogen med Anja.

Nu väntar middag och italienska kurs.


Funny Comments
ANNONS
Av Ingalill - 3 maj 2009 20:51

I dag var det dags för ett bad och klo klippning, det är inte vad Anja gillar bäst men om man får kex efteråt så är det helt ok. Sen kan man ligga i solen och mysa.

Nu har alla vitsipporna slagit ut i Ekbacken, lika vackert varje gång.

ANNONS
Av Ingalill - 29 april 2009 22:10

Nu är det verkligen vår ute. Själv har jag ju tillbringat den sista veckan mest i sängen men idag var jag tvungen att skjutsa yngste sonen till närakuten, han har en elak tonsillit som han fick antibiotika mot och vad ser jag, massor av träd som slagit ut vad fort det går när det väl börjar. Det positiva är att hösnuvan lyser med sin frånvaro inget ont som inte har något gott med sig.

I morgon ska jag på åtebesök till min söta lilla doktor så får vi se om han är nöjd, (jag är det inte har fortfarande ont.)

På lördag ska Micke åka till Västerås och kolla på bildelar,det är veteranbilsmarknad där och det vore kul att följa med dom brukar ha en massa kul saker att kolla på förutom gamla bil delar. Annars gäller det att börja rensa i trädgården nu är det verkligen dax innan grannen börjar titta snett på mig:)


Av Ingalill - 26 april 2009 16:34

Blivit lite dåligt med bloggande sista veckan, i onsdags opererade jag ett framfall vilket skulle vara en enkel operation jomänvisst, operationen var inga problem men efter det jag kom hem i torsdagsförmiddag fick jag en blödning som blev ett hematom och jag har varken kunnat sitta, ligga eller gå ordentligt sedan dess. Nu känns det som om det börjar bli bättre (eller om det beror på alla smärtstillande tabletter) har idag iallafall kunnat vara en liten stund på altanen i det härliga vädret innan jag föll ihop som en liten hög på sängen igen. Gud vilka dåliga program det är på TV, har sappat runt i 4 dagar och inte hittat något av intresse. Har däremot läst en bra bok Man med litet ansikte av Helen Tursten. Den har några år på nacken men är värd att läsa om man gillar deckare. Ska återgå till min sköna säng igen känner mig en aning yr när jag suttit uppe ett tag.


Av Ingalill - 20 april 2009 21:33

Undrar om det hjälper att man skriker åt datorn och gubbarna i spelet när spelet inte gör som man vill? Troligen så gör det så eftersom killarna i familjen för ett sånt liv när dom spelar. Själv har jag kommit på att mina kunskaper i grammatik inte är de bästa här i världen eller så är det så att italiensk grammatik är skitsvårt. Vi har en underbar lärare som heter Roberto. Han är jätte bra på att förklara men i dag fattade ingen av oss någonting. Vissa saker går inte att förklara så det är bara att gilla läget men hur lätt är det?

Av Ingalill - 19 april 2009 17:40

Vaknade nu på eftermiddagen och insåg att jag inte gjort något på min italienska läxa som jag haft 2 veckor på mig att göra så nu har jag skrivit 10 meningar med substantiv i singular o plural och färger till detta puh känns inget kul att komma dit i morgon och säga nej sorry jag glömde?,,,,,

Ex una casa, la casa è gialla ,case, le case sono gialle     osv.

Hoppas denna natt blir lite lugnare än den vi hade i natt. För många mammor vill föda barn samtidigt, personalen i hela Stockholm räcker inte till och inte förlossnings och BB platserna heller vad ska vi göra? Och politikerna blundar som vanligt för verkligheten SPARA ska vi göra men på vem och vilkas bekostnad? Jag blir både arg och ledsen när jag känner att vi gör så gott vi kan men räcker ändå inte till man vill göra mera för våra blivande mammor och pappor, det handlar ju om ett av livets största ögonblick att få ETT BARN  .

Av Ingalill - 16 april 2009 21:49

Måste bara tala om att jag börjat skriva o lägga in nya bilder på Anjas hemsida igen. Inser att här skriver jag om allt annat än henne så titta gärna in på www.gardshundenanja.se.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se