Senaste inläggen

Av Ingalill - 25 mars 2009 21:00

Har nu haft två riktigt bra utbildningsdagar på jobbet. I går övade vi HLR med defillibrator och på eftermiddagen hade vi föreläsning om kvinnlig könsstympning, mycket intressant.

I dag har vi haft en etik dag på Huddinge. Första halvan av dagen kändes rätt trist men sen kom en jurist och pratade lite och sedan en man som var från socialstyrelsen och han var jätte bra och rolig. Han lyckades verkligen göra ämnet etik till något intressant.

I morgon ska jag ta mig till en kiropraktor för första gången i mitt liv. Har alltid varit lite skeptisk till deras verksamhet men känner nu att jag måste ge det en chans, jag har så j...la ont och tror det kan va ischias. På morgonen innan jag har tagit värktabletter kan jag knappt stödja på benet får det liksom inte med mej riktigt.  Riktigt trist blir det ju för Anja med en matte som bara kan halta runt kvarteret. Bara hoppas han kan göra något åt det.

ANNONS
Av Ingalill - 19 mars 2009 19:44

Snart är sovrummet färdigt. Nu har vi bara garderoberna kvar att fixa och så köpa nya gardiner, rullgardin, överkast, mysiga kuddar mm. Ska bli jätte mysigt när det är klart.

Denna veckan har jag varit på arbetsmiljöutbildning i 3 dagar. Mycket lärorikt men hur mycket man sen kan göra när man är på sin arbetsplats återstår att se.

En bild blev det från dagens långpromenad. Känns att våren är på väg men i dag blåste det kallt när vi var ute. Anjas öra har läkt fint men en liten glipa blev det, nu är hon i samma division som Linus han har flera fransar på sina öron.

ANNONS
Av Ingalill - 13 mars 2009 16:09

I går passade vi på att åka till landet. Vi passade på att fälla en björk medans det var is på sjön så det blev lätt att ta hand om den. Mycket snö var det men fint i allafall. Nu har vi målat sovrummet och satt upp fondtapeten så snart är det klart. Nu ska jag jobba två nätter, hoppas det äer lite lugnare än i början på veckan.

Aj

Av Ingalill - 11 mars 2009 00:36

I går kväll gick jag ut med Anja som vanligt, snöat hela dagen plogat hade dom gjort men eftersom jag bor i en av de kommuner i Sverige som är sämst på att sanda så hände det naturligtvis. Pang så låg jag där som en skalbagge på rygg och sprattlade. Anja tyckte det var skitkul att hennes matte kom ner till henne på marken. Kom väl upp och hem o tyckte jag hade lite ont i ryggen( ,svansen) och i handlederna. Nu 6 timmar senare sitter jag här på jobbet och vet inte vad jag ska göra. Har bara så jävla ont! Snälla kollegor som man har fick jag vara på "lilla" men vad hjälper det när jag inte kan stå, gå, eller sitta. Dessutom är det så mycket på förlossningen att Linda vart tvungen att gå ut så jag är ensam här inne. Varje gång någon ringer på klockan tar det säkert 5 minuter innan jag är framme och kan svara. Nog klagat det är SYND om mej hoppas det är bättre tills på torsdag för då ska vi till landet och fälla träd.


Av Ingalill - 7 mars 2009 13:11

Allt det ska jag göra i dag, ja jobbat har jag redan gjort men vi hade så lite att göra i dag så det blev bara 5 timmar. Ska jobba xtra i morgon oxså.

Tänkte baka semlor på eftermiddagen har inte gjort det i år. Micke håller på o slipar väggarna i sovrummet men jag måste nog hjälpa till lite en stund så han får vila sin onda fot. I dag har de nya garderobsdörrarna kommit. Spännande. Så ska jag o Anja ta en promenad ut på golfbanan.Hon har fått gå i koppel sista veckan med sitt skadade öra men nu tänkte jag släppa henne, hon har så mycket överskottsenergi som bara måste få komma ut. Då kan vi passa på o träna lite lydnad samtidigt.

Av Ingalill - 6 mars 2009 18:56

Fick en utmaning på Kaspers blogg: googla på "ditt namn" + är och kopiera de fem första resultatmeningarna. Ok, Ingalill + är blev:
:är förälskad i stenar

:är ett kvinnonamn

:är som andlig streptease

är tandläkare

:är lärarutbildad.

Inte mycket som stämmer där inte skulle vara kvinnonamnet då. Vad får ni fram om ni provar?

Inte blev det någon villamässa för oss i dag inte. Micke har gjort illa foten så han tillbringade halva dagen på närakuten och kom sen hem med ordentligt ont men dom hade röntgat och inte hittat nåt brutet eller någon spricka. tur det. Inflammation, vila högläge och voltaren. Passar bra när allt är i oordning och sovrummet ska slipas o målas.....

Av Ingalill - 4 mars 2009 19:35

Jag har börjat med ett nytt kvällsnöje.... förut innan vi började renovera sovrummet gick jag gärna o la mig o tittade på tv i sängen. I det lilla rum jag fnv sover i finns inte någon tv men nu har jag min spikmatta. Köpte den genom en jobbar kompis och den är tro det eller ej helt underbar att ligga på. Ca 30 minuter varje kväll innan jag ska sova ligger jag där, lyssnar på lugn musik i hörlurar och bara slappnar av. Har inte ont i ryggen när jag vaknar och har sovit gott och avslappnat hela natten. Något jag verkligen rekommenderar.

Den här veckan är för övrigt en aning mycket att göra, måndag o tisdag har jag gått en facklig samverkans utbildning, idag har jag köpt fondtapet (det blev den svarta med silver blommorna på),handlat mat, städat tvättat. I morgon ska jag på samverkansmöte på jobbet där vi ska gå igenom konsekvensbedömningar angående neddragningarna på KS vi ska ju spara 35 miljoner på kvinnokliniken. Sen efter det iväg på ett läkarbesök. Tur att jag inte jobbar någon natt också. På fredag ska jag och Micke gå på Hem och Villamässan i Kista. Vi har börjat fundera på att borra för bergvärme och då är det säkert ett bra ställe att få info på. Sen måste jag hälsa på den gamla pappan, plugga italienska,jobba extra i helgen i Väsby, osv osv tiden räcker inte till.Skönt att jag ska jobba 4 nätter nästa vecka då har man inte ork att göra så mycket annat än jobba, äta och sova.

Av Ingalill - 28 februari 2009 17:50

Eftersom det i hundens öron finns massor av blodkärl är det svårt att få det sluta blöda. I morse när vi var ute ruskade Anja lite för mycket på sig och genast blev det blodvite. Efter omplåstring åkte jag till apoteket och köpte blodstillande vadd, klistergasbinda och tubgas. Nu är hon om inte helt nöjd men ordentligt omplåstrad och det ska nog myket till innan det börjar skvätta blod om hennes öra igen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se