Alla inlägg den 15 april 2009

Av Ingalill - 15 april 2009 21:56

I morse gav vi oss ut i skogen Anja och jag för att leta rätt på en cach. Gömman kallades för Orcherlägret och platsen vi hittade gav skäl för namnet. En ganska mystisk och obehaglig plats inte alltför långt hemifrån. Men cachen var verkligen gömd på ett finurligt ställe. Det roliga med Anja är att hon tycker det är så himla kul att spåra så när jag säger sök burken så sätter hon nosen i backen och jodå hon hittade den nu också men kanske inte riktigt där jag trodde.Fusk eller?( endel tycker det)

I dag har lilla pappsen kommit hem igen nu får vi se hur det går. Tyvärr hann jag inte åka till honom i dag men ska göra det i morgon. I går var Micke och jag i lägenheten och flyttade runt möbler, flyttade ut hans säng från väggen och tog bort mattor. Ni får vi hoppas att han kan ta sog fram utan att snubbla. Hemtjänst ska ju komma 4 ggr per dag så det går nog bra.

I morgon hade jag tänkt att jag ska rensa lite i rabatterna, tulpanerna är framme och jag måste hinna förhindra att dom blir rådjursmat.



Ovido - Quiz & Flashcards